Het Almere Jungle Creations LAB is op feestelijke wijze geopend. Wellicht dat jullie de afgelopen 4 maanden al het een en ander gezien hebben want pal naast het Jungle café en de Jungle store is het Creations LAB gebouwd. Dit LAB is gebouwd door oude WitchWorlders. Na het stoppen van WitchWorld eind 2018 is er contact geweest met oud-directeur Ton Theunis. Om te voorkomen dat dit bijzondere type dagbesteding en de kennis met betrekking tot parkontwikkeling van de afgelopen 10 jaar verloren zou gaan is besloten dat Ton Theunis met zijn mensen aan de slag gaat voor Almere Jungle. In dit LAB zal van alles gebouwd worden ten behoeven van het dierenpark. Dit komt de professionaliteit ten goede maar ook de beleving voor jullie, de bezoekers! Vanaf nu is het mogelijk om in het LAB te komen gluren via de raampjes in het dierenpark en zo te zien waar momenteel aan wordt gewerkt.

Met hoge uitzondering opent het LAB zijn deuren dit weekend voor publiek. Op zaterdag 13 en zondag 14 april is Ton Theunis aanwezig in het LAB om tekst en uitleg te geven (tussen 11.00 uur en 15.00 uur).

Translate »