Almere Jungle sluit tot ten minste 31 maart haar deuren voor het publiek.

Op donderdag 12 maart is door de overheid besloten dat alle amusementsparken, musea en andere grote publiekslocaties gesloten dienen te worden om de verspreiding van het corona virus in te dammen. Ook alle evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast. Omdat wij naast een indoor-dierenpark ook een zorginstelling zijn en derhalve te maken hebben met mensen met een lagere weerstand vinden wij het onverantwoord nog publiek te ontvangen. Wij hebben dus helaas het besluit moeten nemen onze deuren voor het publiek gesloten te houden tot minimaal 31 maart.

Op deze manier hopen wij onze belangrijke zorg-functie voor de jeugd, jongvolwassenen, volwassenen en oudere zo lang mogelijk te kunnen continueren. Dit betekent dat Almere Jungle als dagbestedingslocatie wel geopend zal blijven. Uiteraard worden de nodige voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat het virus zich via Almere Jungle tussen personeel of zorg-cliënten zal kunnen verspreiden.

Wij hopen jullie uiteraard zo snel mogelijk weer te kunnen ontvangen!

Translate »