Almere Jungle stopt ook met het aanbieden van dagbesteding tot ten minste 28 april?.

Met pijn in ons hart zijn wij helaas genoodzaakt om onze belangrijke taak, het aanbieden van dagbesteding, tijdelijk te stoppen?. Dit betekent dat meer dan 135 cliënten met een beperking die wekelijks bij ons een zinvolle invulling van hun dag krijgen thuis komen te zitten i.v.m. het Corona virus.
Wij hebben ons best gedaan om de dagbesteding voort te zetten zodat onze cliënten hun normale routine konden behouden maar dan zonder bezoekers. Om dat te kunnen doen hadden wij al diverse voorzorgsmaatregelen getroffen om het virus buiten Almere Jungle te houden. Helaas zijn wij door de aangekondigde maatregelen gister avond genoodzaakt ook het aanbieden van dagbesteding te stoppen. Dagbesteding betekent nu eenmaal contact tussen veel mensen, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Op dit moment is de veiligheid van deze soms kwetsbare doelgroep en ons personeel belangrijker dan het doel van de dagbesteding.
Het niet volgen van dagbesteding heeft op veel cliënten een heftige impact. Almere Jungle doet er alles aan om er voor te zorgen dat onze trajectbegeleiders contact houden met onze cliënten om te kijken hoe het met ze gaat en een sociaal isolement te voorkomen.


Wij hopen dat iedereen goed voor elkaar zorgt en op elkaar let. Luister naar het RIVM, en houd je aan de door hen opgestelde maartregelen. Dan zorgen we samen dat dit virus snel de wereld uit is! #TeamAlmereJungle❤️?

Translate »