Wil jij adoptieouder worden? En wil je ons steunen zodat wij alle werkzaamheden binnen Almere Jungle zo goed mogelijk kunnen blijven uitvoeren? Zoals onder andere het begeleiden van de meer dan 150 dagbestedingscliënten en het opvangen van gedumpte of afgestane dieren.

Onze stichting is in 2020 helaas meer dan vier maanden dicht geweest voor bezoekers. Doordat wij gesloten waren en vanwege de corona-maatregelen hebben wij 53.000 bezoekers minder mogen ontvangen dan in 2019. Ook 2021 is begonnen zonder bezoekers en dus geen inkomsten. Alle hulp is daarom meer dan welkom!

We hebben nog veel dieren achter de schermen die wachten op een mooi nieuw verblijf in de jungle. Bijvoorbeeld onze twee kaaimannen Berend en Betsy maar ook kleine egel-tenrecs en ara’s! Wij bouwen alles samen met onze cliënten en met jouw adoptie help je ons mee al onze dieren een goed leven te geven.

Help jij ons mee?
Adopteer dan nu via www.almerejungle.nl/adoptie

Translate »