Acteur/Actrice Tempel Kayaan

Algemeen: Dierenpark Almere Jungle bied mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving.

Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin, dierenopvang én dierenpark maakt onze locatie een  unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).

De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.

We bieden afwisselend dagbesteding met ambulante begeleiding (thuis of elders)  voor zowel jeugd als volwassenen.

Foto: Looopings

Tempel Kayaan

Standplaats: Almere, Weekenden en vakantie’s

Wat ga jij doen?

Je gaat het verhaal vertellen van onze interactieve Tempel Kayaan. Je speelt Tori de avonturier de zoon van Richard Livingston die de tempel heeft ontdekt. Je neemt de bezoeker mee in het verhaal en helpt ze de 4 elementen water, lucht, aarde en vuur te trotseren. Natuurlijk moeten de bezoekers er weer heel uit zien te komen onder jouw begeleiding zonder dat de tempel instort! Krijg jij samen met de bezoekers de tempel weer rustig?

”Jaren geleden trok avonturier Richard Livingstone door Amerika, opzoek naar krokodillen en kaaimannen. Tijdens een van zijn vele reizen stuitte hij op een mysterieuze tempel in de Amazone’s. Hij kwam erachter dat het om de tempel Kayaan gaat, die bij de lokale bevolking vooral bekend staat om zijn mythe over een verborgen schat…

Niemand durfde er naar binnen te gaan, want eenmaal in de tempel wordt eenieder onderworpen aan de grillen van de tempel. Het werd Richard’s levenswerk om erachter te komen wat en waar deze schat precies was, en na vele jaren wist hij zijn doel te bereiken. Echter kon hij de enorme verleiding niet weerstaan, en pakte in een onbewaakt moment een aantal munten uit de schat. Hierop werd de tempel woest, en liet de natuurkrachten los!

Richard vluchtte, en verloor hierbij een aantal van de kostbare munten. Alleen als alle munten terug worden gebracht naar de oorspronkelijke vindplaats, komt de tempel weer tot rust…”

Foto: Looopings

Wat breng je mee?:

 • Je hoeft geen ervaring te hebben;
 • Jij kunt altijd in jouw karakter blijven wat er ook gebeurd;
 • Je hebt een goede timing samen met de tempel;
 • Je hebt veel energie en kan improviseren;
 • Je speelt met veel enthousiasme en bent een echte teamspeler;
 • Werktijden zullen zijn van 10:00 tot 17:00 (kan anders zijn in overleg);
 • Je kan werken in de weekenden en in vakanties;


Waar kom je terecht en wat krijg je ervoor terug?

 • Je komt te werken in een jungle waar een enthousiast en hecht team werken;
 • Contract in overleg;
 • Een marktconform salaris;
 • Een training hoe je het beste de tempel show kan draaien;


Een uitdagende, ondernemende functie binnen een collegiale en informele organisatie. De werkplek is uniek! Ons salarisaanbod is marktconform. Voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn zie: en www.almerejungle.nl

Contact:
Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Mike van Mourik bij voorkeur via de mail.  
Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Almere Jungle t.a.v. Mike van Mourik, Kemphaanpad 2 Almere of  mvanmourik@almerejungle.nl met als onderwerp vacature Acteur/Actrice Tempel kayaan. Acquisitie voor deze vacature is niet gewenst.

Translate »