Vacature chauffeur

Chauffeur

Dierenpark Almere Jungle is een onderdeel van Nieuwland werk taal en zorg.
Nieuwland is een landelijk werkende zorginstelling. Wij bieden mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving.

Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin én dierenpark maakt onze locatie een  unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).

De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.

We bieden afwisselend dagbesteding met ambulante begeleiding (thuis of elders)  voor zowel jeugd als volwassenen. Sommige van onze cliënten kunnen niet zelfstandig naar de dagbesteding reizen. Zij hebben dan een speciale vervoersindicatie. Wij vervoeren de cliënten vervolgens zelf met ons eigen wagenpark.

Chauffeur cliënt vervoer

Standplaats: Almere, 0-uren contract
Wat ga jij doen:

Als chauffeur zorg je er voor dat de cliënten naar de dagbesteding worden gebracht en ook weer thuis komen. Het gaat hierbij om het rijden in 2 rolstoelbussen en personenauto’s. Je krijgt een ritplanning waarop staat wie je waar moet ophalen of thuisbrengen. De ritten vinden hoofdzakelijk plaats tussen 08.00-09.30, 12.00-13.30 en 16.00-17.30.

Profiel:

Enige ervaring in het rijden met een bus is fijn maar niet verplicht. Je bent vriendelijk en behulpzaam en zorgt dat de cliënten veilig op de dagbesteding/thuis aankomen. Je bent sociaal en maakt onderweg een praatje met de cliënten. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen.
  • Je bent vriendelijk, alert en representatief.
  • Structuur en duidelijkheid kunnen bieden die onze doelgroep nodig heeft.
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen.
  • Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit en je bent stressbestendig.
  • Het kan zijn dat je wel eens gevraagd wordt je eigen auto te gebruiken voor het vervoer van cliënten als alle voertuigen bezet zijn.

Aanbod:

Een leuk werkplek in een collegiale en informele organisatie. Ons salarisaanbod is marktconform en je hebt altijd gratis toegang tot het dierenpark. Voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn zie: www.almerejungle.nl

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Peter Postma bij voorkeur via de mail. Stuur daarbij een motivatiebrief en CV mee. Het e-mail adres is ppostma@nieuwland.nl.

Translate »