Chauffeur

Almere Jungle biedt inmiddels dagbesteding aan veel cliënten met verschillende beperkingen. Zij werken verspreid over het park in de dierverzorging, het Jungle Café, de Jungle Store en nog veel meer werkplekken! Sommige van onze cliënten kunnen niet zelfstandig reizen naar de dagbesteding en worden daarom door ons gehaald en gebracht. Daarom zijn wij op zoek naar chauffeurs die in de ochtend en/of de middag deelnemers wil ophalen en wegbrengen.

Chauffeur

Standplaats: Almere, inzet flexibel op basis van beschikbaarheid (0-uren contract)                      

Wat ga jij doen:

Als chauffeur breng je de deelnemers van en naar de dagbesteding bij Almere Jungle. Je krijgt op vrijdag te horen welke deelnemers je de komende week zal vervoeren en op welke tijddstippen. Dit rooster wordt gemaakt op basis van jouw beschikbaarheid die je vooraf aan geeft. Het veroer gebeurt hoofdzakelijk in rolstoel bussen. Tussendoor ben je vrij om je eigen ding te gaan doen of misschien word je wel een keer gevraagd om wat boodschappen voor Almere Jungle te halen.

Profiel:

Je bent een leuk en spraakzaam persoon die onze cliënten altijd met een lach komt ophalen en met een lach weer naar huis brengt. Het is handig als je al ervaring hebt met het rijden in een busje maar dit is geen vereiste.

De chauffeur die wij zoeken beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Een geldig rijbewijs B
  • Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen
  • Structuur en duidelijkheid kunnen bieden die onze doelgroep nodig heeft
  • Je bent flexibel en vindt het niet erg om misschien wekelijks op andere tijden of dagen te komen
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, geen 9 -17 mentaliteit.

Aanbod:

Een flexibele functie binnen een collegiale en informele organisatie met de mogelijkheid om bij te dragen aan de leukste dagbesteding van Almere. De werkplek is uniek! Ons salarisaanbod is marktconform.

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Robert Loose bij voorkeur via de mail.

Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Nieuwland Zorg t.a.v. Robert Loose, Kemphaanpad 2 Almere of  rloose@nieuwland.nl

Translate »