Comedy talent Tempel van Kayaan

Foto: Looopings

Algemeen: Dierenpark Almere Jungle bied mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving.

Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin, dierenopvang én dierenpark maakt onze locatie een  unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).

De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.
We bieden afwisselend dagbesteding met ambulante begeleiding (thuis of elders) voor zowel jeugd als volwassenen.

Foto: Looopings

Standplaats: Almere, Weekenden en vakantie’s

Ben jij grappig, snel, ken jij de grens tussen grap en belediging? Ben jij de koning(in) in het improviseren? Dan is dit echt wat voor jou! Want wij zoeken namelijk iemand voor de interactieve Tempel van Kayaan. Als tempel zijnde zit je in een aparte ruimte met veel leuke knopjes waarmee je rook, water en meer kan besturen. Vanuit daar praat je door de microfoon en ga je het gesprek aan met onze gasten je ziet de gasten natuurlijk via diverse camera’s. Er bestaat in deze rol geen script jij krijgt van ons de complete vrijheid en vragen jou om zelf met creatieve input te komen, uiteraard wel in de gestelde kaders.

𝗙𝘂𝗻𝗰𝘁𝗶𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗲𝗶𝘀𝘁𝗲𝗻

– solliciteren vanaf 16 jaar

– spreekt goed en duidelijk verstaanbaar ABN Nederlands.

– kan zelfstandig werken

– kent het verschil tussen een grap en belediging

– Is beschikbaar in weekenden en vakanties ( door de weeks en tijdens events in de avond ook beschikbaar is een pluspunt)


Waar kom je terecht en wat krijg je ervoor terug?

  • Je komt te werken in een jungle waar een enthousiast en hecht team werken;
  • Contract in overleg;
  • Een marktconform salaris;
  • Training omtrent Tempel van Kayaan
  • Unieke werksetting
  • Misschien wel de gaafste baan?


Een uitdagende, ondernemende functie binnen een collegiale en informele organisatie. De werkplek is uniek! Ons salarisaanbod is marktconform. Voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn zie: www.almerejungle.nl

Contact:
Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Mike van Mourik bij voorkeur via de mail.  
Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Almere Jungle t.a.v. Mike van Mourik, Kemphaanpad 2 Almere of  mvanmourik@almerejungle.nl met als onderwerp vacature Comedy talent Tempel kayaan. Acquisitie voor deze vacature is niet gewenst.

Foto: Looopings
Foto: Looopings
Translate »