Creatieve Duizendpoot gezocht voor het Creations LAB

Dierenpark Almere Jungle is niet zomaar een dierenpark. Wij bieden een unieke kans voor mensen met een beperking om een zinvolle dagbesteding te volgen en zich te integreren in een bruisende en uitdagende omgeving van Almere Jungle. Te midden in de jungle op stadslandgoed de Kemphaan in Almere, worden niet alleen dieren en planten verzorgd, maar ook creativiteit gestimuleerd in ons Creations LAB.

Praktijkbegeleider Creations LAB

Standplaats: Almere, minimaal 16 uur

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en creatieve praktijkbegeleider voor ons Creations LAB. Jij bent de persoon die het verschil maakt voor de diverse groep deelnemers in de leeftijd van 15 jaar tot 60+. Of ze nu te maken hebben met verstandelijke, psychische, of lichamelijke uitdagingen, jij weet hen te inspireren en begeleiden. Jij denkt in mogelijkheden, bent flexibel en past je begeleiding aan aan de unieke behoeftes van elke deelnemer.

Wat ga jij doen?

Als praktijkbegeleider Creations LAB sta je aan het roer van een schip vol creativiteit. Van kleien en schilderen tot 3D-ontwerpen, uitprinten en zelfs programmeren – geen enkele activiteit is te gek of onmogelijk. Jouw rol is het faciliteren van dit creatieve proces, waarbij je niet alles hoeft te kunnen, maar wel bereid bent om te leren en je kennis te delen.

Profiel:

Wij zoeken iemand die niet bang is voor een uitdaging, creatief is aangelegd en het leuk vindt om anderen te helpen groeien. Multitasken is voor jou een tweede natuur, en je schakelt moeiteloos tussen verschillende taken in het LAB. Ervaring met diverse doelgroepen is mooi meegenomen, maar nog belangrijker is jouw bereidheid om te leren en te groeien in deze rol. Jij bent klantgericht, een teamplayer, innovatief, hebt geen 9-17 mentaliteit, bent hands-on, stressbestendig en kunt goed omgaan met weerstand.

Wat bieden wij:

Een uitdagende en ondernemende functie in een collegiale en informele organisatie. Hier krijg je de kans om bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van de activiteiten van Almere Jungle. Ons salarisaanbod is marktconform.

Solliciteren?

Ben jij de creatieve duizendpoot die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatie inclusief CV naar Mandy via mdehoop@almerejungle.nl! Join Almere Jungle and let your creativity roar! 🌿🦁

Translate »