Stadslandgoed de Kemphaan

Met de hele school op schoolreisje!

Tijd om naar buiten te gaan! Zoek je een bijzondere locatie voor een groeps- of schooluitje? Bekijk dan de mogelijkheden op De Kemphaan. Van een kleine groep tot de hele school! Alles kan!

Voor meer informatie klik hier.

 Ontdek wat er nog meer te doen is op Stadslandgoed de Kemphaan

opdekemphaan

De Almere Jungle bevindt zich op Stadslandgoed de Kemphaan. Stadslandgoed de Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit, niet ver buiten de stad. Je bent er zo! Met pannenkoeken, biologische producten, stadsjungle, klimparadijs, apen en de mogelijkheid tot overnachten ben je er echt even tussenuit.

Er valt van alles te beleven. Kinderen kunnen ravotten in het Zuiderzeespeelbos, klimmen in boomtoppen en smullen van heerlijke pannenkoeken van Dubbel-Op. Je kunt ook op pad met de boswachter. Of ontdek de jungle tuin, struin over de biologische boerenmarkt en ga aapjes kijken bij stichting AAP. Vervelen is geen optie, vies worden wel.

Een welverdiend weekendje weg
Lodgerie ‘Het Groene Geheim’ is dé locatie om uit te rusten en overnachten na een avontuurlijke dag. Luxe lodges met de gastvrijheid en persoonlijke benadering van een B&B. Liever back to basic? Dan is natuurkampeerterrein De Kemphaan de plek om op te gaan in de natuur. Word ‘s ochtends wakker door het geluid van reeën en vossen die over het kampeerterrein lopen. En het ontbijt, dat haal je uiteraard op de biologische boerenmarkt.

Ben jij benieuwd wat er nog meer te doen is? Bekijk dan snel de website van Stadslandgoed de Kemphaan  voor een totaal overzicht.