Trajectbegeleider volwassenen

Dierenpark Almere Jungle is een onderdeel van Nieuwland werk taal en zorg. Nieuwland is een landelijk werkende zorginstelling. Wij bieden mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving.

Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin én dierenpark maakt onze locatie een  unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).

De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.

We bieden afwisselend dagbesteding met ambulante begeleiding (thuis of elders)  voor zowel jeugd als volwassenen. Daar de aanmeldingen voor volwassenen cliënten blijven binnenkomen en sommige collega’s zich meer richten op begeleiding van alleen jeugd, is er een vacature ontstaan voor een:

Senior trajectbegeleider volwassenen

Standplaats: Almere, 32-40 uur per week.

Wat ga jij doen:
Als trajectbegeleider ben je verantwoordelijk voor het gehele traject van jouw deelnemers. Je krijgt je eigen case-load van deelnemers. Als trajectbegeleider heb je veel contact met de wijkteams, budgethouders en collega zorginstellingen waar wij veel mee samen werken.

Profiel:
Je hebt minimaal 7 jaar ervaring met het begeleiden van volwassenen met een beperking. Aantoonbare ervaring met diverse doelgroepen is zeer belangrijk, denk aan mensen met een licht verstandelijke beperking, psychische stoornis en/of lichamelijke achteruitgang. Je bent flexibel, kan zelfstandig werken en bent bereid om buiten kantoortijden te werken. Je werkt gestructureerd en organiseren gaat je makkelijk af.  Kennis omtrent de WMO en WLZ en andere financiële stromingen zijn een absolute pre.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen.
  • Een relevante opleiding op minimaal HBO niveau.
  • Een stevige persoonlijkheid die vanuit rust en overzicht pro-actief kan handelen
  • Structuur en duidelijkheid kunnen bieden die onze doelgroep nodig heeft
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen.
  • Opmerkzaamheid en improvisatievermogen zijn een vereiste om te kunnen inspelen op onvoorziene (crisis) situaties op de werkvloer of in privésfeer.
  • Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit en je bent stressbestendig.

Aanbod:
Een uitdagende, ondernemende functie binnen een collegiale en informele organisatie. De werkplek is uniek! Ons salarisaanbod is marktconform. Voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn zie: https://nieuwlandkemphaan.nl/ en www.almerejungle.nl

In verband met Corona: mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek zullen er uiteraard op voorhand specifieke maatregelen worden genomen om de veiligheid op onze locatie te kunnen waarborgen.

Contact:
Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Robert Loose bij voorkeur via de mail.  
Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Nieuwland Zorg t.a.v. Robert Loose, Kemphaanpad 2 Almere of  ywitmer@nieuwland.nlmet als onderwerp vacature senior trajectbegeleider volwassenen

Translate »