Vacature leidinggevend botanisch hovenier/ praktijkbegeleider

Dierenpark Almere Jungle is een unieke combinatie van een dierenpark, zorginstelling en een botanische tuin. Wij bieden mensen met een beperking zinvolle dagbesteding in een leuke en uitdagende omgeving. De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café de Jungle Store en alle andere activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf en bijgestaan door professionele begeleiders.

Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Op dit moment zijn wij op zoek naar een:

Leidinggevend botanisch hovenier/ praktijkbegeleider
Standplaats: Almere,
 24-40 uur per week.

Functie:

Als Botanisch Hovenier/Praktijkbegeleider ben jij dé expert op het gebied van binnen- en buitenplanten en hun verzorging. Je krijgt de vrijheid om zelfstandig te werken aan het onderhoud en de creatieve aanleg van nieuwe plantvakken en bijzondere plantpresentaties. Hierbij krijg je volop de kans om jouw eigen ideeën tot leven te brengen! Daarnaast begeleid je een enthousiaste groep deelnemers van de dagbesteding in onze prachtige Botanische tuin. Je geeft regelmatig praktijk- en theorielessen aan onze deelnemers, waarbij je hen inspireert en motiveert om hun kennis en vaardigheden te vergroten.

Profiel:

Ervaring in een botanische tuin is een pre, maar ook als hovenier met ervaring in aanleg en onderhoud ben je van harte welkom.

Je beschikt over een relevante MBO of HBO diploma.

Je hebt uitstekende sociale vaardigheden en kunt goed verantwoordelijkheid nemen. Je bent bereid om te leren en om te gaan met mensen met een beperking.

Kwaliteiten:

  • Je hebt affiniteit met bijzondere doelgroepen en kunt goed met hen omgaan
  • Je bent een teamspeler, innovatief en creatief
  • Je hebt aantoonbaar technisch inzicht en weet dit toe te passen in je werk
  • Je bent flexibel en hebt oog voor de andere activiteiten binnen Almere Jungle
  • Aantoonbare leidinggevende capaciteiten zijn een must

Wat bieden bij:

Je kunt een uitdagende en ondernemende functie verwachten binnen een collegiale en informele organisatie. Bij Dierenpark Almere Jungle krijg je de mogelijkheid om bij te dragen aan de professionele ontwikkeling van ons park en de deelnemers. Daarnaast bieden we een salarisindeling op basis van jouw opleiding en ervaring, met een range tussen €2.050 en €2.850 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Wil je graag je motivatiebrief en cv met ons delen? Stuur deze dan per e-mail naar Robert Loose via rloose@almerejungle.nl. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen!

Let op: de sluitingsdatum voor deze vacature is 10-11-2023. Wees er snel bij en grijp deze unieke kans om bij te dragen aan het succes van Dierenpark Almere Jungle.

Samen creëren we een inspirerende omgeving waarin mensen met een beperking kunnen groeien en bloeien, omringd door prachtige dieren en een weelderige botanische wereld. Doe mee en maak het verschil bij Dierenpark Almere Jungle!

Translate »