Vacature medewerker administratie, personeel en planning

Dierenpark Almere Jungle is een onderdeel van Nieuwland werk taal en zorg. Wij bieden zinvolle dagbesteding, jeugdzorg en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving. Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. De combinatie zorginstelling, botanische tuin én dierenpark maakt onze locatie een  unieke en bijzondere werkplek voor mensen met een beperking (de deelnemers).

De werkzaamheden in dierenpark Almere Jungle met het Jungle Café, de Jungle Store en alle andere activiteiten worden indien mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele praktijkbegeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek.

Voor al deze verschillende functies is er een groot personeelsbestand wat moet worden beheerd en ingeroosterd. Omdat het personeelsbestand verder groeit is er een vacature ontstaan voor een:

Medewerker administratie, personeel en planning.
Standplaats: Almere, 32-40 uur per week.

Wat worden je taken?

  • Personeelsadministratie.
  • Planning en het Inroosteren van medewerkers.
  • Diverse Frontoffice taken.
  • administratie en berekeningen rondom de geautomatiseerde verlofregistratie.

Profiel:

Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een gelijksoortige functie en ben je communicatief sterk.
De werkzaamheden voer je zelfstandig uit waarbij je de prioriteiten in overleg bepaalt. Bij het te woord staan en informeren van in- en externe contacten ben je hulpvaardig en kun je goed luisteren. Je blijft echter denken in het belang van het bedrijf. Integriteit is van belang bij het verwerken van vertrouwelijke informatie.

Je beschikt over de volgende kwaliteiten:

  • Foutloos en efficiënt verwerken van informatie
  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau.
  • Een toegankelijke persoonlijkheid die vanuit rust en overzicht pro-actief kan handelen
  • Je bent flexibel en kan snel schakelen. .
  • Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit.

Aanbod:

Een uitdagende, ondernemende functie binnen een collegiale en informele organisatie. De werkplek is uniek! Ons salarisaanbod is marktconform. Voor meer informatie over wat we doen en wie we zijn zie: https://nieuwlandkemphaan.nl/ en www.almerejungle.nl

In verband met Corona:

Mocht je worden uitgenodigd voor een gesprek zullen er uiteraard op voorhand specifieke maatregelen worden genomen om de veiligheid op onze locatie te kunnen waarborgen.

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Esmee Rienstra bij voorkeur via de mail.  

Schriftelijke reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Nieuwland Zorg t.a.v. Robert Loose. rloose@nieuwland.nl

Translate »