Praktijkbegeleider Jungle Café

Het Jungle Café is een onderdeel van dierenpark Almere Jungle. Wij bieden mensen met een beperking zinvolle dagbesteding en re-integratie mogelijkheden in een leuke en uitdagende omgeving. Naast het Jungle Café zijn de deelnemers ook actief in onder andere de Jungle Store, de groene ruimte, dierverzorging en in het Creations LAB. Alle activiteiten worden zoveel mogelijk uitgevoerd door de deelnemers zelf. Zij worden bijgestaan door professionele begeleiders en de meeste werkzaamheden vinden plaats onder het toeziend oog van het publiek. Dierenpark Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere en ontving in 2019 105.000 bezoekers.

Het Jungle Café heeft in 2021 een nieuwe keuken gekregen. Daarmee kunnen wij ons assortiment uitbreiden. Daarnaast wordt er ook uitgebreid gekookt voor de jeugdzorg die onder andere tijdens het avondeten plaats vindt. Op dit moment zoeken wij een ervaren horeca/keuken medewerker die bij voorkeur ook al ervaring heeft in het omgaan met onze doelgroep. Er zijn voldoende doorgroeimogelijkheden binnen deze afdeling naar bijvoorbeeld assistent bedrijfsleider.

Praktijkbegeleider Jungle Café

Standplaats: Almere, 32-36 uur per week (ook in het weekend!)

Wat ga jij doen:

Als praktijkbegeleider van het Jungle Café heb je twee belangrijke taken. Zorgen dat de deelnemers van de dagbesteding het naar hun zin hebben en onze gasten een onvergetelijke dag bezorgen. Dit doe je door samen met de deelnemers bezoekers te helpen aan de bar, producten te bereiden in de keuken etc. Daarnaast zijn er ook regelmatig reserveringen voor lunches en bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Profiel:

Ervaring in de horeca is een vereiste. Bij voorkeur aan de bar of in de keuken. Ook beschik je over de volgende kwaliteiten:
• Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen.
• Je bent vriendelijk, alert en representatief.
• Structuur en duidelijkheid kunnen bieden die onze doelgroep nodig heeft.
• Je bent flexibel en kan snel schakelen.
• Je bent structureel in weekenden en vakanties beschikbaar
• Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit en je bent stressbestendig.

Aanbod:

Een leuk werkplek in een collegiale en informele organisatie. Ons salarisaanbod is marktconform.

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie ontvangen wij graag een motivatiebrief en CV. Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Nieuwland Zorg t.a.v. Robert Loose, Kemphaanpad 2 Almere of  rloose@nieuwland.nl .

Translate »