Vacature weekend-/vakantiekracht Entertainment

Dierenpark Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. We zijn een combinatie van een zorginstelling, botanische tuin én dierenpark in één! Dit maakt onze locatie uniek. In het dierenpark is uiteraard ook entertainment. Voor in de weekenden en vakanties zijn wij op zoek naar een:

Weekend/vakantiekracht Entertainment

Standplaats: Almere, 0-uren contract
Wat ga jij doen:

Als medewerker entertainment speel je een essentiële rol in het bezorgen van een onvergetelijke dag voor onze gasten. Tijdens hun bezoek aan het dierenpark komen ze in contact met onze mascotte A-Jay de Tokeh Gekko en avonturier Tori Livingstone. Jij kruipt in de huid van deze vrolijke avonturier of beweeglijke mascotte tijdens shows op het podium en meet & greets in het park. Met jouw presentatievaardigheden en positieve energie zorg je ervoor dat onze gasten met een grote glimlach naar huis gaan.

Profiel:

Enige ervaring in dansen/acteren is fijn maar niet verplicht. Het mag je ook gewoon ontzettend leuk lijken!
Je beschikt over de volgende kwaliteiten:
• Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen.
• Je bent vriendelijk, alert en representatief.
• Je hebt affiniteit met theater / dans en bent sportief.
• Je bent flexibel en kan snel schakelen.
• Je bent in de weekenden en vakanties beschikbaar.
• Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit en je bent stressbestendig.

Aanbod:

Een inspirerende werkplek in een collegiale en informele organisatie, omringd door groen en dieren. Daarnaast bieden we een marktconform salaris en gratis toegang tot het dierenpark.

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je solliciteren door je motivatie en cv te sturen naar rloose@almerejungle.nl. Acquisitie voor deze vacature is niet gewenst.

Translate »