Zorg – Volwassenen

Wat goed dat je even een kijkje neemt op onze website. Al is het maar om wat meer informatie te lezen over wat we doen en wie we zijn. De eerste stappen zijn in elk geval gezet.

Bij ons ben je welkom als je 18+ bent (voor jeugd klik hier) en een verstandelijke beperking en/of  psychosociale problemen of stoornis hebt. Ook kan je bij ons terecht met een lichamelijke beperking waardoor je bijvoorbeeld rolstoel gebonden bent, of wanneer je een niet aangeboren hersenletsel (NAH) hebt.

Misschien zit je al een tijd thuis, heb je (te) weinig omhanden en wil je weer wat gaan doen. Je wil graag weer een doel hebben om je bed uit te komen, wat meer gezelligheid om je heen en lekker bezig zijn, maar je hebt geen idee hoe je dit allemaal voor elkaar gaat krijgen. Bij ons ben je bij het goede adres!

Als je eraan toe bent, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Dit is een kennismaking en rondleiding in één bij ons op locatie, Almere Jungle. Je kan samen komen met een andere begeleider, familie of alleen, waar jij je goed bij voelt. Hier zit nog niets aan vast, na het gesprek heb je ruim de tijd om een beslissing te maken om wel of niet te starten bij ons.

We zijn nog veel meer dan alleen een dierenpark, als je benieuwd bent wat we allemaal bieden, kan je dat lezen op onze ”zorg” website. Kijk maar eens bij ‘werkplekken’ en ‘educatie’. Daarnaast vertellen we je van alles over onze organisatie tijdens de kennismaking en kan jij meteen aanvoelen of het je wat lijkt om bij ons aan de slag te gaan.

Neem je contact met ons op? Heel goed en hopelijk tot snel!

Translate »