Eindelijk, na bijna 6 maanden dicht te zijn geweest gaan onze jungledeuren zaterdag 5 juni weer open voor publiek! Tickets kunnen nu al besteld worden via onze website. Kaartverkoop aan de kassa is helaas nog niet mogelijk.

Let op! Volgens de richtlijnen van het RIVM is het momenteel alleen toegestaan om een reservering te maken voor je eigen huishouden of een gezelschap van maximaal 4 personen. Kinderen t/m 12 jaar tellen niet mee. 

Een negatieve test / vaccinatiebewijs is niet verplicht voor een bezoek aan Almere Jungle! Wel is het dragen van een mondkapje verplicht voor bezoekers van 13 jaar en ouder.

Ons Jungle terras is nu al dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00. Zaterdag 5 juni gaat onze horeca binnen ook weer open, volgens de reglementen van het RIVM.

Hopelijk tot snel!

Translate »