Steun ons

Almere Jungle is constant in beweging. De aanvraag voor het opvangen van dieren blijft groeien. Door als dierenpark en botanische tuin te blijven groeien kunnen wij steeds meer plaats bieden voor dagbesteding aan cliënten.
Hoe kun jij ons helpen?

Wil jij ons helpen om meer van dit soort projecten te draaien op onze locatie? Of met het verzorgen van onze dieren? Steun ons dan door middel van een donatie.

Meer informatie over het adopteren van een dier vindt u hier.

Een dierenverblijf adopteren

Doordat de vraag naar het opvangen van dieren enorm toeneemt willen wij veel dieren helpen om een mooi en natuurlijk verblijf te geven. Vele dieren zitten nog achter de schermen en wachten op hun beurt om voor de schermen geplaatst te worden. Ook zijn er diersoorten in de jungle die te groot zijn geworden voor hun verblijf die ook een nieuw verblijf verdienen. Komend jaar willen wij alsnog diverse verblijven bouwen voor deze dieren. Dit zijn onder andere verblijven voor de leguanen, kolenbranders, wilde cavia’s, tenrecs, wallaby’s en meer!

Adopteer jij een nieuw verblijf? Zo krijg je te zien hoe het verblijf eruit komt te zien. Meer dan 105.000 bezoekers per jaar gaan jouw hulp zien door middel van een bord met logo en begeleidende tekst bij het verblijf, maar ook een plekje op onze website en een gaaf bericht op onze facebookpagina met maar liefst 24.000 Almere Jungle fans!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar mvanmourik@almerejungle.nl

Jungle speeltuin

Er is al jaren een wens voor een heuse speeltuin in Almere Jungle. Daar kunnen, naast bezoekers, dagelijks meer dan 35 kinderen vanuit onze jeugdzorg gebruik van maken. Dit is o.a. een extra toevoeging aan hun cognitieve, sociale en emotionele ontwikkelingen.

Helpt u ons aan de speeltuin? Meer dan 105.000 bezoekers per jaar gaan jouw hulp zien door middel van een bord met logo en begeleidende tekst bij het verblijf, maar ook een plekje op onze website en een gaaf bericht op onze facebookpagina met maar liefst 24.000 Almere Jungle fans!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar mvanmourik@almerejungle.nl

Almere Jungle conservation and education foundation

Coming soon….

Translate »