Steun ons

Almere Jungle is constant in beweging. De aanvraag voor het opvangen van dieren blijft groeien. Door als dierenpark en botanische tuin te blijven groeien kunnen wij steeds meer plaats bieden voor dagbesteding aan cliënten.
Hoe kun jij ons helpen?

Wil jij ons helpen om meer van dit soort projecten te draaien op onze locatie? Of met het verzorgen van onze dieren? Steun ons dan door middel van een donatie.

Meer informatie over het adopteren van een dier vindt u hier.

Een dierenverblijf adopteren

Afgelopen jaar stonden veel verblijven op de planning helaas is dat er niet van gekomen door covid-19. Komend jaar willen wij alsnog diverse verblijven bouwen voor dieren die nog achter de schermen verblijven. Dit zijn onder andere verblijven voor de kaaimannen Berend en Betsy, de fretten, kleine tenrec’s, reuzenpadden, de ara’s Kibo en Leonie en meer!

Adopteer jij een nieuw verblijf? Zo krijg je te zien hoe het verblijf eruit komt te zien. Meer dan 105.000 bezoekers per jaar gaan jouw hulp zien door middel van een bord met logo en begeleidende tekst bij het verblijf, maar ook een plekje op onze website en een gaaf bericht op onze facebookpagina met maar liefst 23.000 Almere Jungle fans!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar mvanmourik@nieuwland.nl

Jungle speeltuin

Er is al jaren een wens voor een heuse speeltuin in Almere Jungle. Daar kunnen, naast bezoekers, dagelijks meer dan 35 kinderen vanuit onze jeugdzorg gebruik van maken. Dit is o.a. een extra toevoeging aan hun cognitieve, sociale en emotionele ontwikkelingen.

Helpt u ons aan de speeltuin? Meer dan 105.000 bezoekers per jaar gaan jouw hulp zien door middel van een bord met logo en begeleidende tekst bij het verblijf, maar ook een plekje op onze website en een gaaf bericht op onze facebookpagina met maar liefst 23.000 Almere Jungle fans!

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar mvanmourik@nieuwland.nl

Algemene donatie

De donatie kunt u storten op rekeningnummer:

NL28 ABNA 0412 7367 05
T.n.v. Stichting Almere Jungle
o.v.v. Donatie Almere Jungle

Maar u kunt ook doneren via internet.
Dat gaat heel eenvoudig, snel en veilig door in te loggen op uw eigen bankrekening.

ANBI
Stichting Almere Jungle heeft een ANBI status. Dit is aantrekkelijk voor u als donateur omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel opleveren. Een bijdrage die geheel ten goede komt aan Almere Jungle én ook nog eens voor uw bedrijf voordeel oplevert? Dat maakt het voor u extra aantrekkelijk en zo kunnen wij onze voorzieningen voor publiek en de deelnemers continu verbeteren en optimaliseren.

RSIN/fiscaal(identificatie)nummer 8554 00 390

Bekijk ook onze doelstellingen.

Translate »