Dierenpark

In Dierenpark Almere Jungle leven vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. Voorheen hielden wij enkel opvang dieren maar wij breiden ons steeds verder uit naar meer exotische dieren.

De dieren krijgen hier een natuurlijk verblijf, voldoende verrijking, de juiste voeding en soortgenoten. Mede dankzij uw bezoek aan Almere Jungle kunnen wij onze dieren een goed thuis geven en dagbesteding bieden aan een grote groep mensen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Werelddelen

Omdat wij binnen Almere Jungle ook veel met flora werken is het park ingedeeld in werelddelen. Zo kunnen wij de gebieden een zo natuurlijk mogelijke uitstraling geven. Klik op een werelddeel naar wens voor meer informatie over de diersoorten die daarin leven bij Almere Jungle!

Icon

Amerika

read info
Icon

Europa

read info
Icon

Afrika

read info
Icon

Oceanië

read info

Dierenopvang

Dierenpark Almere Jungle is oorspronkelijk begonnen als opvang voor exotische huisdieren. Om educatie te geven over dit onderwerp zijn wij deze dieren tentoon gaan stellen in hun natuurlijke omgeving. Op die manier kunnen jullie als bezoeker goed zien welke behoeftes deze dieren hebben en leren dat ze dus niet allemaal geschikt zijn als huisdier. Op dit moment vangen wij nog steeds diverse soorten exotische dieren op maar de collectie is inmiddels uitgebreid met andere dieren om nog meer natuureducatie te kunnen geven.

Neem een jaarabonnement
en geniet onbeperkt
van alle dieren!

Translate »