Vacature weekend/vakantiekracht horeca

Dierenpark Almere Jungle is gevestigd op stadslandgoed de Kemphaan in Almere. We zijn een combinatie van een zorginstelling, botanische tuin én dierenpark in één! Dit maakt onze locatie uniek. In het dierenpark is uiteraard ook een Jungle Café gevestigd. Voor in de weekenden en vakanties zijn wij op zoek naar een:

Weekend/vakantiekracht horeca

Standplaats: Almere, 0-uren contract
Wat ga jij doen:

Als medewerker in het Jungle Café help jij onze gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Voor of na hun bezoek aan het dierenpark zijn ze namelijk wel toe aan een hapje en een drankje. Je helpt mee met het bereiden van de producten (broodjes, taarten, dranken) en serveert deze aan de bar. Dit alles doe je samen met onze cliënten van de dagbesteding.

Profiel:

Enige ervaring in de horeca is fijn maar niet verplicht. Het mag je ook gewoon ontzettend leuk lijken!
Je beschikt over de volgende kwaliteiten:
• Het kunnen omgaan met bijzondere doelgroepen.
• Je bent vriendelijk, alert en representatief.
• Structuur en duidelijkheid kunnen bieden die onze doelgroep nodig heeft.
• Je bent flexibel en kan snel schakelen.
• Je bent in de weekenden en vakanties beschikbaar.
• Overige herkenbare kwaliteiten: klantgericht, teamworker, innovatief, geen 9 -17 mentaliteit, hands on mentaliteit en je bent stressbestendig.

Aanbod:

Een leuk werkplek in een collegiale en informele organisatie. En zeg nu eerlijk, wie wel er nu niet koffie schenken in zo’n groene omgeving! Ons salarisaanbod is marktconform en je hebt altijd gratis toegang tot het dierenpark.

Contact:

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kan je voor meer informatie contact opnemen met Mandy de Hoop bij voorkeur via de mail.
Schriftelijke of reacties via de e-mail kunnen gericht worden aan: Nieuwland Zorg t.a.v. Mandy de Hoop, Kemphaanpad 2 Almere of mdehoop@almerejungle.nl. Acquisitie voor deze vacature is niet gewenst.

Translate »