Zorg

logo_wtz

Almere Jungle met daarbij het Jungle Café en de Landgoedwinkel zijn allemaal onderdeel van Nieuwland werk taal en zorg op Stadslandgoed de Kemphaan. Wij bieden interessante en uitdagende dagbesteding en re-integratie mogelijkheden voor mensen met een mentale of fysieke beperking. Daarnaast hebben wij beschutte werkplekken, bieden wij scholing en individuele ondersteuning.

Alle werkzaamheden worden zo veel mogelijk gedaan door de deelnemers, bijgestaan door professionele begeleiders. De deelnemers worden gestimuleerd om zelf initiatieven en verantwoordelijkheid te nemen. Op deze wijze willen wij de zelfredzaamheid bevorderen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en goed aanpasbaar aan de mogelijkheden, wensen en persoonlijke uitdagingen van de deelnemers. Omdat samenwerken bij ons centraal staat ontstaan veel nieuwe en leuke sociale contacten. Mogelijke werkplekken zijn bijvoorbeeld: dierverzorging, groen, techniek, horeca en de winkel.

Voor meer informatie over Nieuwland Werk Taal Zorg in Almere Jungle verwijzen wij u graag door naar de website: Nieuwland werk taal en zorg