Zorg

Almere Jungle met daarbij het Jungle Café en de Jungle Store zijn allemaal onderdeel van Nieuwland Werk Taal en Zorg op Stadslandgoed de Kemphaan. Nieuwland Werk Taal Zorg is een landelijk erkende zorginstelling. Wij hebben als doel het bieden van zinvolle dagbesteding voor volwassene en kinderen met een verstandelijke, lichamelijke of psychische beperking (en/of combinatie). Wij bieden groepsbegeleiding aan in de vorm van dagbesteding, individuele begeleiding (binnen de dagbesteding) en ambulante begeleiding (op elke gewenste locatie). Je kan bij ons terecht als volwassene, maar ook als je jonger bent dan 18 jaar.

Alle werkzaamheden worden zo veel mogelijk gedaan door de deelnemers, bijgestaan door professionele begeleiders. De deelnemers worden gestimuleerd om zelf initiatieven en verantwoordelijkheid te nemen. Op deze wijze willen wij de zelfredzaamheid bevorderen. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en goed aanpasbaar aan de mogelijkheden, wensen en persoonlijke uitdagingen van de deelnemers. Omdat samenwerken bij ons centraal staat, ontstaan veel nieuwe en leuke sociale contacten. Mogelijke werkplekken zijn bijvoorbeeld: dierverzorging, groen, techniek, horeca en de winkel.

Voor meer informatie over Nieuwland Werk Taal Zorg in Almere Jungle verwijzen wij u graag door naar de website: Nieuwland werk taal en zorg

Translate »